top of page
Search

Kako s TajaClean do čudežnih rezultatov?

Updated: Feb 25


Veliko uporabnikov je spraševalo kako doseči najboljši rezultat z uporabo krpice TajaClean. Prav zato smo v spodnjem zapisu opisali celoten postopek. TajaClean res deluje, če se le držiš teh enostavnih navodil.


Uporaba krpice TajaClean je povsem enostavna, pa vendar je potrebno za dosego želenih rezultatov upoštevati par smernic. Koraki so trije, katere smo tudi označili na embalaži.


Pa začnimo pri zmoči.

Sami boste videli, da nova krpica na otip deluje, kot da bi bila izdelana iz malo tršega papirja. Ko nanjo priteče voda, ta na začetku kar sama steče iz nje. Prav zato jo je potrebno dobro zmečkati in zmočiti, da se napoji z vodo, ter zmehča.



Edin nasvet oz. trik, ki ga vedno poudarjamo, da krpica daje res čudežne rezultate je, da jo je potrebno res dobro ožeti. No in kaj mislimo pod dobro ožeti? To ne pomeni, da ožemanje zamenjate za fitnes. Pa vendar jo je treba ožemati tako dolgo, da iz TajeClean iztisnemo čim več vode in je krpica skoraj suha. Tistim, katerim se bo po parih ponovitvah ožemanja krpice še vedno zdelo, da ne daje optimalnih rezultatov, predlagam sledeče. Pustite jo par minutk, da se sama majčkeno osuši in potem poskusite pobrisati površino. Takrat pa bo zagotovo oddelala svoje.


Za lažje razumevanje pomembnosti pravila - ožemi. Pri preveliki vsebnosti vode so prostorčki zapolnjeni in vanje se umazanija ne more ujeti. Poleg tega pa ob brisanju po površini raznašamo odvečno vodo, ki se potem lisasto posuši.



Ko je krpica Taja Clean dobro ožeta, sledi tretje pravilo - briši.

Želeno površino obrišemo, počakamo kako minutko, da se sledi posušijo in čudežno izginejo s površine. To je to, nobene potrebe ni po dodatnem poliranju ali brisanju na suho. Ravno tukaj pridejo do izraza najboljše lastnosti krpice. TajaClean pri brisanju za seboj ne pušča nitk, lis in sledi.


Morda bilo celo lahko zapisali ZMOČI, OŽEMI, BRIŠI, POČAKAJ in uživaj!


Veselo čiščenje!

Anja

490 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page